Businessunit Manager Zorg & Welzijn

Businessunit Manager Zorg & Welzijn

Als Businessunit Manager Zorg & Welzijn ben je verantwoordelijk voor de aansturing van de rayonmanagers. Als contractmanager zorg je voor een optimale dienstverlening bij grote opdrachtgevers. Daarnaast zorg je samen met je team voor implementatie van nieuwe projecten. Je bent hét aanspreekpunt en sparringpartner voor onze opdrachtgevers.

Wij werken voor landelijke zorgverleners. Als leidinggevende heb je oog voor talent en ontwikkeling binnen je team en zorg je dat je medewerkers uitblinken op de werkvloer. Je denkt verder actief mee in het verbeteren van onze dienstverlening. Je beheert en bewaakt het budget en maakt prijsafspraken met onderaannemers en leveranciers. Verder is het toezien op naleven instructies betreffende Kwaliteit, Veiligheid, Milieu en Arbo en het up to date blijven ontwikkelingen en innovaties binnen de zorg- en schoonmaaksector belangrijke taken binnen jouw rol.

Wij vragen:

  – Minimaal HBO werk- en denkniveau 
– 5 jaar managementervaring 
– Ervaring in schoonmaakbranche; relevante vakopleiding 
– Uitstekende leidinggevende vaardigheden 
– Is betrokken bij de operatie op de werkvloer 
– Goede contactuele eigenschappen 
– In bezit van een geldig rijbewijs 

Wij bieden:

Een fijne werkomgeving in Eindhoven en/of in Loosdrecht, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap, een auto van de zaak, laptop en mobiele telefoon. Het salaris is in overleg.

Solliciteren kan tot 5 april door een mail te sturen naar info@diversityrecruitment.nl of het contactformulier op onze website in te vullen.

Interesse in deze job?