Ieder talent is uniek.

Nét dat vleugje ‘anders dan anders’ bij zich dragen. Want niemand is hetzelfde als een ander. 

Zoeken naar vacatures

Iedereen wil graag bijzonder zijn. En dan gaat het over je leefomgeving, maar zeker ook over je werkomgeving.

Je wilt ergens werken waar je helemaal tot je recht komt en je talenten gezien en erkend worden. Of je wilt een team hebben waarin mensen elkaar aanvullen en niet dingen voor elkaar invullen. Dat is precies waar het bij diversiteit over gaat. Over anders dan anders kunnen zijn, over jouw talent inzetten omdat dat iets toevoegt aan wat er al is. 

Het gaat dus over jezelf zijn. In een omgeving waar iedereen zichzelf kan zijn met respect voor de waarden, talenten en ideeën van anderen. Waar iedereen exclusief is in zijn talenten en capaciteiten en inclusief gezien en gehoord wordt.

Dat klinkt bijna vanzelfsprekend. Want wie wil binnen zijn organisatie nu niet het beste talent binnenhalen en een saamhorige inclusieve werkgever zijn? Maar de praktijk wijst uit dat veel bedrijven het toch moeilijk vinden om meer diversiteit in hun bedrijf aan te brengen. 

 

Diversity Recruitment kan jouw organisatie daarmee helpen. Want de sleutel naar een meer diverse en inclusieve werkomgeving, ligt in een aantal verschillende richtingen. Het voeren van een actief diversiteitsbeleid en het creëren van een inclusieve werkomgeving is er daar één van. Maar ook het verhogen van diversiteit op alle niveaus binnen organisaties. En het goed benutten van de verschillende kwaliteiten, talenten en perspectieven die diversiteit met zich meebrengt. 

Werving & Selectie van divers talent
Inclusieve inrichting van werving- en selectieprocessen (borging)

Het opstellen van doelgroepgericht vacatureteksten (inclusief werven)

Inclusieve arbeidsmarktcommunicatie/ employer branding

Diversity Recruitment

Meer diversiteit op de werkvloer

Diversity Recruitment is een landelijk opererend wervings- en selectiebureau dat gelooft in de kracht van diversiteit en inclusie. 

Wij verbinden ruim 8 jaar professionals met diverse achtergronden aan organisaties die niet alleen in woord maar ook in daad echt werk willen maken van diversiteit en inclusie.

We maken daarbij optimaal gebruik van ons platform van divers talent. Ons netwerk bestaat uit meer dan 12.000 professionals met een online bereik van 5 miljoen Nederlanders. Hierdoor zijn we heel goed in staat meer diversiteit aan kwaliteit te leveren. Wij zorgen tevens voor een inclusieve inrichting van het selectieproces binnen organisaties, hiermee wordt de instroom van diversiteit enorm verhoogd. 

Testimonials

5/5

Léonie Hazebroek

“Het werken met Diversity Recruitment was een mooie leerervaring. Ik dacht heel onbevooroordeeld te zijn maar merkte tijdens de procedure pas hoe vaak je toch eigenlijk aannames doet.

Door de objectieve vragen die ze mee helpen voor te bereiden, de kritische maar meedenkende vragen die ze ons stelden werd ik veel meer gedwongen na te denken over wat voor talenten ik nu eigenlijk zocht voor mijn team. En daar zijn we heel goed in geslaagd. We hebben met deze 4 nieuwe mensen echt een diversiteit aan talent binnengehaald!”

5/5

Roos Dael

“Dankzij Diversity Recruitment worden organisaties
beter. De kwalitatieve en organisatiesensitieve aanpak is een garantie voor succes.”

5/5

Helen Vermeer

“Dankzij Diversity Recruitment kunnen we gebruik maken van een breder en meer divers netwerk aan talenten, hetgeen ons een zeer goede en passende nieuwe medewerker heeft opgeleverd.”

4/5

Melanie Knieriem

Het samenwerken met Diversity Recruitment was prettig en verliep vlot. Juist omdat we een korte periode hadden voor de werving van 26 inspecteurs en er dus veel tijdsdruk was, was het heel fijn dat we snel konden schakelen en aan de slag konden gaan.

Onze wervingsteksten zijn inclusiever geworden door jullie feedback. We zijn ons bewuster geworden hoe een divers publiek aan te spreken, maar ook van de invloed van verschillende factoren daarbij. Ook het meedenken was prettig. Het was fijn dat jullie ons daar handvatten voor hebben gegeven.

We zijn ons weer meer bewust wat een inclusieve werving eigenlijk inhoud en wat daarbij komt kijken. Dat helpt ons ook weer om dit verhaal bij onze medewerkers duidelijker naar voren te laten komen.

Onze opdrachtgevers

Neem contact met ons op

Download de Diversity Calender!

Uiteraard gaan we vertrouwelijk met je gegevens om.