De voorwerpen zijn, zie foto:
1. Saabzeh: Linzespruiten staat voor wedergeboorte
2. Sendjed: Duindoorn staat voor liefde
3. Sir: Knoflook staat voor genezing
4. Sib: Appels staat voor schoonheid en gezondheid
5. Serke: Azijn staat voor leeftijd en geduld
6. Sekke: Munten staat voor rijkdom
7. Saamaanoe soort gerecht bereid uit het sap van kiemende tarwe voor overvloed

Diversity Recruitment en IVY Works gaan samenwerking aan

Wij geloven dat iedereen talent heeft en het recht heeft dit talent te leren kennen. We helpen organisaties om de juiste persoon op de juiste plek te zetten, waarbij we ons niet baseren op een subjectief cv.

In plaats van te beginnen met het bekijken van het cv en de sollicitatiebrief, laat u alle kandidaten direct een op maat gemaakt #gamebased #assessment maken. Op deze manier heeft iedere kandidaat dezelfde kans om ‘bovenaan de stapel te komen’. Dit op basis van competenties en persoonlijkheid in plaats van het verleden. U loopt niet meer het risico dat u de meest geschikte kandidaat terzijde legt omdat het cv niet geheel aansluit.

Uit diverse onderzoeken bleek in 1998 al dat het cv geen goede voorspeller is. Toch gebruiken we ruim 20 jaar later het cv als een van de belangrijkste beoordelingsmethoden voor sollicitanten. Voeg daar nog de onbewuste vooroordelen die wij allen hebben aan toe. (E. Roxburgh and K. Hansen, Bias in Recruitment and Selection, 2015). En de kans op het selecteren van de meest geschikte kandidaat wordt steeds kleiner.

Meer informatie kunt u via het contactformulier opvragen.