Medewerker Kunsteducatie

Medewerker Kunsteducatie

Het Filiaal theatermakers is een Utrechts gezelschap dat voorstellingen maakt voor een breed publiek en voor het basisonderwijs. Samen met acht andere jeugdgezelschappen vormen we de landelijke basisinfrastructuur. We toeren door heel Nederland en spelen in theaters, schouwburgen, op scholen en incidenteel op bijzondere locaties. Regelmatig zijn er internationale tournees (dit seizoen bijvoorbeeld naar Portugal, Rusland en Duitsland). Onze voorstellingen barsten van de verbeeldingskracht en zijn interdisciplinair. Veelal werken we met combinaties van theater, muziek, objecten en live gemaakte film. Rondom alle producties wordt innovatieve kunsteducatie ontwikkeld; variërend van workshops op scholen, projecten op locatie tot dag-projecten in ons eigen huis aan de Biltstraat in Utrecht. De komende jaren gaan we vaker werken met gebarentolken en audiodescriptie en willen we ook prikkelarme versies van voorstellingen aanbieden. We zijn er ook voor het speciaal onderwijs. In al onze educatie staat de verbinding tussen meemaken en zelf maken centraal. We zoeken altijd naar een kruisbestuiving tussen het onderzoek van onze makers en dat van de kinderen. Kunsteducatie neemt een belangrijke positie in binnen het gezelschap en vormt mede de signatuur van Het Filiaal theatermakers.

Op scholen komen we de hele samenleving tegen. We willen weten wat er speelt en wat er leeft zodat we onze programma’s goed aan kunnen laten sluiten bij de behoeften. Daarom zien wij graag de diversiteit terug in ons personeelsbestand. Werken in divers samengestelde teams maakt ons effectiever, innovatiever en het werk leuker.

Wat ga je doen?
Als Medewerker Kunsteducatie ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en formulering van het kunsteducatiebeleid van Het Filiaal theatermakers. Op basis daarvan ontwikkel je in nauwe samenwerking met de educatie collega en het artistieke team op de educatieafdeling, kwalitatief hoogstaande kunsteducatie projecten en activiteiten. Je coördineert de uitvoering van deze activiteiten en stuurt de betrokkenen, zoals kunstdocenten, daarbij aan. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het beheer van het educatiebudget en schrijf je aanvragen en afrekeningen voor subsidies. Je houdt de ontwikkelingen in het vakgebied bij en houdt collega’s daarvan op de hoogte.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent creatief en innovatief als het gaat om bedenken van nieuwe projecten en mogelijkheden
  • Je kunt strategisch en beleidsmatig denken en je hebt affiniteit en ervaring met werken met het Primair Onderwijs.
  • Je bent sociaalvaardig en beweegt je gemakkelijk in een team en binnen ons netwerk.
  • Je staat open voor verschillende meningen en vindt het belangrijk om plannen en wensen op inhoudelijk niveau met het artistieke team af te stemmen.
  • Je bent intercultureel sensitief, je vindt aansluiting bij verschillende mensen in de maatschappij en neemt deze perspectieven mee in het ontwikkelen van het kunsteducatiebeleid.
 

Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou een toffe baan voor 32 uur per week op een fijne werkplek aan met leuke collega’s waarin je de ruimte krijgt jezelf te zijn en jezelf te ontwikkelen. Wij zien je talent als basis en je diversiteit als kracht. Ook is het mogelijk gezien de omstandigheden vanuit huis te werken, daarnaast is het mogelijk om je tijd flexibel in te delen. Naast een marktconform salaris, CAO Toneel en Dans, schaal 5, ontvang je een eindejaarsuitkering. De salarisrange ligt tussen € 2253 en € 3344 bruto per maand, afhankelijk van je werkervaring en opleidingsniveau

Spreekt deze functie je aan? Mail dan vóór  21 september je CV en sollicitatiebrief naar info@diversityrecruitment.nl

Voor vragen neem contact met ons op via 085-00412 83.

Meer info over het gezelschap is te vinden op www.hetfiliaal.nl

Interesse in deze job?
Neem dan nu contact op!