Training Inclusief werven en selecteren

Inclusie en diversiteit begint bij je jezelf.

Inclusie en diversiteit begint bij je jezelf. Van het brein, tot het werven van kennis, het aanpassen van gedrag tot aan het herinrichten van systemen. Wij bieden een pallet aan trainingen aan waarin de focus gelegd wordt op een van de facetten. 

Voor elke training wordt een gespecialiseerde trainer ingezet die jullie traint om dichter te komen tot jullie doel. Inclusiever en diverser worden op verschillende levels. 

Neem voor een training op maat contact op met ons, dan kijken we samen wat wij voor jullie kunnen betekenen.

Bekijk onze trainingen:

Als je organisatie een actief diversiteitsbeleid voert, ben je als recruiter een belangrijke schakel in het realiseren van instroom van meer diversiteit. Het actief op zoek gaan naar talent, staat vaak centraal in je werkzaamheden, daarnaast ben je vaak ook sparringpartner voor de manager en de selectiecommissie. We zijn vaak geneigd mensen aan te nemen die op ons lijken, blijkt ook uit diverse onderzoeken. Onbewuste vooroordelen spelen ook een rol, iedereen heeft ze en dat is niet erg. Met de kennis die je tijdens de training vergaart in combinatie met tools, kun je inclusief werven & selecteren in de praktijk toepassen.

De training beoogt voor de deelnemers de volgende doelstellingen te realiseren:

⇒ Meer bewustwording en inzicht opdoen in eigen vaak onbewuste vooroordelen en blinde vlekken.

⇒ Inclusieve vaardigheden ontwikkelen die helpen bij het werven en selecteren van divers talent op een inclusieve manier.

⇒ Strategieën ontwikkelen en inzetten om te komen tot een inclusief werving en selectieproces.

 

 

Wil je meer informatie over de (online) training? Neem contact met ons op via het contactformulier of via onderstaand telefoonnummer.

In elk mens zijn onbewuste vooroordelen geprogrammeerd over ‘de ander’. Onze unconscious bias training maakt je hier bewust van en geeft inzicht in hoe vooroordelen ons handelen in ons dagelijks leven beïnvloeden. Ook binnen onze werkomgeving. Diversity Recruitment biedt in samenwerking met gespecialiseerde trainers trainingen aan bedrijven en organisaties. Tijdens de training worden teams in één of meerdere trainingssessies bewust gemaakt van hun eigen biases en welke invloed dit heeft op taak-, team- en organisatieniveau. De training zorgt voor het kunnen spiegelen op je eigen vooroordelen en hierdoor inclusiever gedrag te vertonen binnen de organisatie.

Neem voor een training, ‘unconcious bias’ op maat contact op met Diversity Recruitment via info@diversityrecruitment.nl of via onderstaand formulier.

Leren en ontwikkelen met de inzet van Virtual Reality. Leren effectiever en leuker maken om maatschappelijke vraagstukken op te pakken. Vergroot empathie met de inzichten die Virtual Reality kan bieden. Denk hierbij aan polarisatie, arbeidsmarktdiscriminatie en kansenongelijkheid.

Stap in de belevingswereld van de ander, krijg meer begrip voor bijvoorbeeld iemand met autisme. 

Neem voor een VR training op maat contact op met Diversity Recruitment via info@diversityrecruitment.nl of via onderstaand formulier.

Neem contact met ons op