Voorzitter

Stichting Mouna Mix is in 2017 opgericht in door Mouna Laroussi. Mouna is artistiek leidster en als Marokkaans-Nederlandse een echte bruggenbouwer in de Nederlandse samenleving. Stichting Mouna Mix focust zich op het uitwisselen en ontwikkelen van cross-overs in de breedste zin van het woord. Cross-overs in dans, muziek, verschillende theaterdisciplines en ontmoetingen tussen mensen met verschillende culturele achtergronden. 

Projecten
Het eerste project van Stichting Mouna Mix was de succesvolle solovoorstelling SCHIJTZIEK. Het tweede – lopende – project is de theatertalkshow ‘BIJ FATIMA’. Mouna Mix is een jonge stichting die de komende jaren diverse producties zal ontwikkelen. Er is in de huidige tijd veel potentie om te groeien en te blijven mixen. Daarom zoeken wij een nieuwe enthousiaste voorzitter.

Taken voorzitter 
De – onbezoldigde – functie van de voorzitter omhelst voornamelijk de leiding van het bestuur. Hieronder vallen onder andere de volgende taken:

  • Leiden van vergaderingen
  • Coördineren van de verschillende bestuurstaken
  • Optreden als het gezicht van de stichting naar belanghebbenden 
  • Controleren van de uitvoering van de bestuurstaken
  • Brede kennis van/affiniteit met het terrein van cultuur en/of media vanuit een brede maatschappelijke oriëntatie;
  • Enthousiasmeert, stimuleert, initieert, inspireert en geeft richting aan de stichting

Mouna Mix doe je niet voor niks!
Als voorzitter ben je de spil van de stichting en werk je nauw samen met de bestuursleden. De functie is op vrijwillige basis. Wij bieden jou een mooie ervaring en een kijkje in een creatieve keuken. De stichting staat voor inspireren, elkaar respecteren, van elkaar leren en dit alles met humor te combineren. Sta je midden in de maatschappij, heb je feeling met (culturele) diversiteit en draag jij dit een warm hart toe?

Reageer dan nu door jouw cv en motivatie te sturen naar: info@mounamix.nl

Interesse in deze job?
Neem dan nu contact op!

Contactgegevens